2014. január 12., vasárnap

Shadow & Light

Már magam sem tudom mióta követem nyomon a Shadow & Light blog/oldal formálódását és a tulaja, Trish gondolatait. Számomra ez az oldal volt az, ami kicsit (nagyon) közel hozott a goth szubkultúrához és gondolkodáshoz.„Egy személyes / goth blogra tévedtél, aminek célja a goth életstílus, szubkultúra bemutatása az érdeklődőnek, a szárnyukat bontogatók segítése, egy hely, ahol szabadon beszélgethetünk, illetve ide gyűjtöttem össze mindent, ami egy "magunkfajtát" kicsit is érdekelhet. És természetesen blog mindenről, ami szóba jöhet, egy jó nagy adag személyes gondolattal fűszerezve. Nézz körbe, mindenkit szívesen látunk :)”

Így mutatkozik be Trish, az az Helmeczi Gabriella. Számomra ő egy olyan nyitottságot tudott adni, ami a mai világban egyre jobban eltűnik. Én nagyon szeretem az ő blogját/oldalát, mivel nem arcba nyomva mondja el azt, amit ki kell mondani. Mindenki egyforma, mégis más és más. Míg én pici vagyok, egy másik ember nagy, de mégis ember. Ugyanez az életstílusra, gondolkodásra.

A goth szubkultúráról általánosságban is ír, de sok személyes tapasztalatot, gondolatot is megoszt az olvasókkal. Csak nem rég költözött át gportálról bloggerre. 

Érdemes meglátogatni!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése